Kies-je-kaasje dag 16 & 17 november 2019

//Kies-je-kaasje dag 16 & 17 november 2019

Kies-je-kaasje dag 16 & 17 november 2019

Hoeveel verschillende kazen liggen er op jouw kaasplank? 3 of 30? Reserveer nu een tafel op 16 of 17 november en duik samen met ons de kaasvitrine in.  Jij kiest alle kazen uit waar je zin in hebt en wij maken er een geweldige kaasplank van. Compleet met druiven, brood en confituurtje. Dan neem je lekker plaats in de wijnkelder of lunchcafe en kan het grote genieten gaan beginnen.

Reserveren kan via reserveren@latourbreda.nl of bel gezellig 0765147880

Hieronder een gesprek van de vorige Kies-je-kaasjes-dag tussen (onze enige, echte, eigen) Ilse en een schat van een gast. Weet je meteen hoe zo’n dag werkt bij ons.

‘Goedemiddag, welkom bij Latour!’
Klant zegt niks terug, stevent in trance op de kaasvitrine af.
‘Aha’ Ilse snapt het meteen: ‘U had gereserveerd voor de Kies-je-kaasjes-dag?’
Klant praat nog steeds niet maar knikt wel. Helemaal prima. Ilse snapt het en pakt alvast een knappe kaasplank die waarschijnlijk binnen een paar minuten helemaal vol komt te liggen..
‘Graag een stukje Epoisses’ (Joepie! Klant kan weer praten❤️)
‘Uitstekende keuze, hij is helemaal rijp’. Ilse doet een klein dansje achter de vitrine. Klant danst even mee.
‘Dan ook nog graag een stukje blauwe lavendelkaas, Comte Juraflor, Betoverde Brie, Fiore en jullie huisgemaakte Gorgonzola/Prosecco-saus’.
Leuk denkt Ilse. Een kenner, liefhebber en vaste klant in 1. Houden we van.
Tevreden kijkt de klant naar zijn buit.
‘Als u nou lekker een plaatsje uitzoekt ga ik dit lekkers nog even aanvullen met verse druiven, een mooi confituurtje, amandelvijgenbrood en wat stokbrood’.
‘Denk je dat ik zo genoeg heb?’ Gast twijfelt nog.
‘Lastige vraag’ antwoord Ilse in alle eerlijkheid. ‘Ga er eerst maar lekker aan beginnen en dan kijk je hoever je komt. Is het te weinig kom je nog een rondje in de kaasvitrine doen en als het teveel is pakken we in wat je niet opkrijgt en dat neem je dan lekker mee naar huis’.
Stralend kijkt de gast Ilse aan en je ziet hem denken: Ging alles in het leven maar zo gemakkelijk…………