DELICATESSENWINKEL
SINDS 1969

DELICATESSEN
EN KAZEN

LATOUR DELI
In 1969 is Latour begonnen als delicatessenwinkel. Nog steeds staat Latour Deli letterlijk centraal in ons lunchcafé en het is dan ook altijd nog het hart van Latour.

Woon/werk je binnen een straal van 3km van Latour? Dan kun je ook bestellen via Deliveroo.

De klassiekers Parmaham, Serrano Reserva en Iberico Bellotas hebben wij altijd op voorraad, net als zo’n 80 verschillende Franse, Spaanse, Italiaanse, Zwitserse en Hollandse kazen. Ook kun je hier alle huisgemaakte salades (the famous kaassalade, krabsalade natuurlijk van 100% krab etc.) kopen die je ook op onze menukaart vindt.

De meest gestelde vraag bij Latour Deli? “Ik zoek een mooie borrelplank met wat hammetjes en worstjes voor vanavond, kunnen jullie mij adviseren?” Tuurlijk! Ga er maar even bij zitten… (handig zo’n lunch café bij de Deli). Wij zijn er eigenlijk best heel goed in om naar jou te luisteren en daar dan kazen, hammetjes, salades, wijn & toast bij te vinden. Zodat je zeker weet dat je deze bijzondere kazen bijzonder lekker vindt. Want als je gaat genieten moet je het goed doen!

Voor al onze specialiteiten geldt: bel even naar  076 51 47 880 van tevoren zodat je zeker weet dat je niet mispakt.

BESTEL ONZE KAASFONDUE
Super vers gesneden kazen die je alleen nog maar warm hoeft te maken. Kaasfondue van Latour en een heerlijke wijn is alles wat je nodig hebt om een avondje weg te smelten 😉 We hebben verschillende varianten, van truffelkaas & seranoham tot aan knoflook & rozemarijn marinade. Er zit vast iets bij wat je lekker vindt…

KAASFONDUE

BESTELLEN

KAASFONDUE

BESTELLEN

BESTEL ONZE KAASFONDUE
Super vers gesneden kazen die je alleen nog warm hoeft te maken. Kaasfondue van Latour en een heerlijke wijn is alles wat je nodig hebt om een avondje weg te smelten. We hebben verschillende varianten kaasfondue, van truffelkaas & seranoham tot aan knoflook & rozemarijn marinade. Er zit vast iets bij wat je lekker vindt…

WINTERKAAS

BESTELLEN

BESTEL ONZE WARME WINTERKAAS
Het is eigenlijk een kaasfondue, maar dan van 1 kaassoort -die tijdelijk verkrijgbaar is-, een uniek proeverijtje dus! En het enige wat jij hoeft te doen is de kaas in de oven te schuiven. Lekker dippen, onze bijgevoegde Spotify lijst opzetten en klaar is kaas! 😉

EEN GREEP UIT ONZE SPECIALITEITEN

Lunchen Latour BredaBRIE DE MEAUX DE LUXE
Boerenbrie met huisgemaakte karamelsaus & geroosterde en gekarameliseerde noten.

GORGONZOLA/PROSECCO-SAUS
Lekker bij een vers stokbroodje of als basis voor je pastasaus.

VACHERIN VERY BERRY
Een variant op de kaasfondue. Je krijgt hem oven klaar mee bij Latour dus het enige wat je nog hoeft te doen is hem thuis in de oven te schuiven, flesje wijn open maken en genieten maar. Deze variant is met rozemarijn en veenbessen. (Seizoen product)

VACHERIN TASTEFUL TRUFFLE
deze variant van de kaasfondue bereiden wij met een tapenade van truffel en porcini. Daar bovenop gaat vers gesneden Serrano Reserva. Ook deze ovenkaas krijg je oven klaar mee naar huis. (Seizoen product)

AUTHENTIEKE KAASFONDUE
Zeg ons wat je lekker vindt en wij maken een kaasfondue voor jou. We snijden verse stukken kaas af en raspen deze. Natuurlijk kun je kiezen voor de klassieke Zwitserse combi van Emmentaler, Gruyère & Appenzeller. Maar je kunt ook kiezen voor een geitenkaas-fondue, een blauwader-fondue of misschien heb je het liefst een Hollandse kaasfondue. Vind jij het belangrijk dat je kaasfondue biologisch is? Ook mogelijk!