LUNCHEN IN BREDA CENTRUM
MET VRIENDEN, COLLEGA’S,
FAMILIE OF GEWOON MET JEZELF!

LUNCH
CAFE

OPENINGSTIJDEN:
DI & WOE 09:00 – 18:00
DO T/M ZAT 09.00 – 19.00
ZONDAG 10:00 – 18:00

Bekijk het menu

LUNCHEN BIJ LATOUR IN BREDA
Lunchen bij Latour doe je met vrienden, collega’s, familie of met gewoon lekker met jezelf. In hartje Breda kun je bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, belegde broodjes, verse soepen of misschien heb je alleen zin in een kopje koffie met verse appeltaart. Wat het ook is, kom gewoon lekker langs en neem plaats in ons lunchcafé, op het gezellige terras onder de Plataan of in onze middeleeuwse wijnkelder.

RESERVEREN
Wil je alvast een plekje reserveren? Graag! Laat ons weten waar je wilt zitten, wanneer en met hoeveel personen je wilt komen, dan proberen wij de meest geschikte plek voor je te reserveren! Zijn er kleine kinderen bij of is één van de gasten slecht ter been? Dan horen wij dat graag en houden daar zoveel als mogelijk rekening mee bij de reservering.

Reserveren kan via +31 (0) 76 51 47 880 of stuur een mailtje naar reserveren@latourbreda.nl

 

BEKIJK ONS LUNCH MENU

BEKIJK PDF

PROEVERIJEN

BEKIJK PROEVERIJEN

LATOUR’S PROEVERIJEN
We zijn gek op proeverijen bij Latour. En op wijn… Van volle borrelplanken met allerlei lekkernijen tot aan Lurken & Kurken in de wijnkelder. Houd je niet van wijn? Dan ben je niet onze beste vriend, maar nog steeds onze vriend! 😉 We hebben super lekkere verse thee en ook een uitgebreide Heej-Hot-Thee proeverij. Hoe dan ook maken we er altijd een feestje van!

VOLG ONS OP INSTAGRAM
Volg ons ook op Instagram! De laatste kaastrucjes, wijn/spijs-combi’s, en andere persoonlijke lekkerig-heidjes plaatsen we namelijk hierop. Vind je iets van een Insta-post? Of heb je je ideale kaasje gescoord bij ons? Tag ons maar of laat een comment achter! Zijn we gek op!!

INSTAGRAM