Wijnproeverij Zondag 9 Februari 2020

//Wijnproeverij Zondag 9 Februari 2020

Wijnproeverij Zondag 9 Februari 2020

Op deze uitgebreide proeverij laten we je kennismaken met maar liefst 10 verschillende wijnen die we in sets van 2 uitserveren.

Door het proeven van 2 wijnen naast elkaar ontdek je veel sneller de verschillen in geur, smaak etc. , en dat is natuurlijk de bedoeling van een wijnproeverij!

Bij iedere gang van 2 wijnen serveren we ook een amuse of gerecht. Dit alles bij elkaar zorgt voor een volledig menu. Je hoeft dus voorafgaand aan de proeverij niet te eten. En niet te drinken ook trouwens! We serveren dan wel proefglazen maar wel Brabantse proefglazen. Mocht je met de auto komen hebben wij een spuwbak voor je; op deze manier kun je alle wijnen wel proeven maar hoef je ze niet op te drinken.

Kom je met het openbaar vervoer? Het treinstation is op een kleine 10 minuten lopen van Latour en de dichtstbijzijnde bushalte vindt je al op 3 minuten lopen.

Wil je liever in Breda blijven slapen en ben je op zoek naar een leuk hotel, horen we dat graag. Dan denken we met je mee!

De wijnproeverij wordt gegeven in onze 15e -eeuwse wijnkelder die zich onder ons lunchcafé bevindt.

In de wijnkelder is steeds een sommelier (Jessica) aanwezig. Zij verteld over de wijnen en bijbehorende spijzen. In de keuken is Ilse verantwoordelijk voor alle bijpassende amuses en gerechten.

De wijnproeverij begint om 15.00 uur en we verwachten rond 17.30 uur klaar te zijn.

 

De kosten van deze wijnproeverij zijn €55.95 p.p.

Schrijf je in voor de deze wijnproeverij door een mail te sturen naar reserveren@latourbreda.nl